Etusivu Yrityksestä Kissat ja koirat Kanit ja jyrsijät Linnut Linkit Yhteystiedot
Kissat ja koirat
Keskustan Eläinkaupassa on Helsingin keskustan laajin valikoima koirien ja kissojen tarvikkeita ja leluja. Meiltä löydät runsaasti erilaisia raapimapuita ja -tolppia, matkabokseja, -kasseja, leikkipiiloja, pehmoigluja jne.

Laaturuoistamme löydät vaihtoehdot tavalliselle kotikissalle aina sisäkissa- tai jopa rotukissaruokiin asti. Kaikki myymämme merkit ennaltaehkäisevät virtsatieongelmia. Nyt myös karvapallonesto- sekä hampaanhoitotuotteet. Hiekkavalikoimassamme on myös ns. ekotuotteita sekä taloudellisia mikrohiekkoja.

Koirasi iloksi on tarjolla laaja irtoherkkuvalikoima (myös kotimaiset!), josta löytyy vaihtoehtoja myös allergisille sekä laihduttajille. Myös erilaiset hampaanhoitotuotteet Ystäväsi parhaaksi.

Ruokamerkeiksi kelpuutamme vain parhaita Super premium -luokituksen mukaisia tuotteita. Näistä löydät vaihtoehdot pennuista vanheneviin koiriin sekä myös allergisille sopivia vaihtoehtoja. Älä unohda myöskään pakasteita!

Lisäksi saat meiltä aktivointileluja, petejä, turkinhoitotuotteita, vitamiineja, kotimaisia laadukkaita nahkatuotteita, takkeja säähän kuin säähän, koulutukseen sekä näyttelyihin liittyviä varusteita, hauskoja alan uutuuksia unohtamatta.

Yrityksemme tukee Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen työtä, poliisikoirien koulutustoimintaa sekä opaskoiratoimintaa. Katso linkit. 
Kalevankatu 14       00100 Helsinki       puh: 09-602413       info@keskustanelainkauppa.com