Etusivu Yrityksestä Kissat ja koirat Kanit ja jyrsijät Linnut Linkit Yhteystiedot
Kanit Ja Jyrsijät
Eläinvalikoimaamme kuuluvat puhdasrotuiset kääpiökanit, marsut, kesyrotat, hamsterit, gerbiilit sekä kääpiöhamsterit. Aika ajoin on tarjolla myös chinchilloja sekä kesyhiiriä. Saat meiltä kaikki eläinystäväsi hyvään hoitoon tarvittavat tarvikkeet, lelut, ruoat sekä herkut.

Laadukas kotimainen kuivaheinä on kunnia-asiamme! Allergisille myös pölyttömät kuivikevaihtoehdot! Lisänä erilaiset aktivointilelut sekä alan uutuudet parantamaan pienen ystäväsi viihtyvyyttä.

Meiltä löydät Arja Linnavuoren huippusuositut marsukirjat!

”Häkkihuoneestamme” löydät laadukkaat häkit kaikkiin tarpeisiin, myös isoja kokoja. Halutessasi räätälöimme toiveidesi mukaisen edullisemman ”eläinpaketin”, joka sisältää valitsemasi eläimen/eläimet, häkin ja tarvikkeet. Meiltä ostetuilla eläimillä on etuoikeus hoitopalveluun lomien ajaksi.

Teemme yhteistyötä pienimuotoista kasvatustyötä tekevien vakiokasvattajiemme kanssa. Osan marsuistamme kasvatamme itse. Tarjoamme myös kanien ja marsujen kynsienleikkuupalvelua.Meillä on kokemusta freteistä jo useamman vuoden takaa, jolloin kasvatimme niitä. Autamme ja palvelemme Sinua siis myös frettiasioissa!

Yrityksemme on yhteistyössä kasvattajien ja harrastajien kanssa, katso linkit.

 
Kalevankatu 14       00100 Helsinki       puh: 09-602413       info@keskustanelainkauppa.com